De die deze dinsdag (9 januari) verliefd moeten durven worden, volgens de Chinese astrologie

Aan het begin van dit jaar is het tijd om gedurfde beslissingen te nemen in de liefde. De Chinese astrologie geeft ons aanwijzingen over de tekens die de sprong moeten wagen en hun geluk moeten beproeven op deze dinsdag 9 januari. Of je nu single bent of een relatie hebt, zoek uit of jij een van de tekenen bent die moet beginnen.

Tekens die moeten durven verleiden

Sommige Chinese sterrenbeelden bevinden zich in een unieke positie om hun geluk te beproeven met de persoon tot wie ze zich aangetrokken voelen. Afhankelijk van je astrologische teken, is dit wat de sterren dinsdag voor je in petto hebben:

 1. Rat: Het is een goede dag voor de inwoners van Le Rat. Wees niet bang om uit je comfortzone te stappen en jezelf in een nieuw licht te laten zien.
 2. Tijger: De Tijger heeft de neiging om zijn grenzen te verleggen, maar vandaag moet hij durven uiten wat hij voelt. Mensen die zich aangetrokken voelen tot een tijger zullen zijn magnetische charme niet kunnen weerstaan.
 3. Draak: Het zelfvertrouwen van de Draak zal vandaag op zijn hoogtepunt zijn. Dit teken moet profiteren van deze energie om de eerste stap naar hun geliefde te durven zetten.
 4. Slang: Ondanks hun kalme en gereserveerde uiterlijk, zijn Snake-inboorlingen klaar om verliefd te verrassen met tedere en zorgzame gebaren.

Borden die zich moeten durven engageren

Voor sommige Chinese tekens is deze dinsdag een kans om een stap voorwaarts te zetten in hun romantische relatie. Of je nu een paar maanden of meerdere jaren samen bent, het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen:

 1. Buffel: Buffels moeten vandaag leren hoe ze hun emoties kunnen uiten om hun relatie te versterken. Een geweldige kans om je geliefde te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.
 2. Paard: Het paard heeft stabiliteit nodig in de liefde, en deze dag is perfect om je relatie naar een hoger niveau te tillen. Bereid een romantisch moment voor om je liefde aan je partner te verklaren.
 3. Aap: Het liefdesleven van de aap zal vandaag centraal staan in zijn zorgen. Toon oprechtheid en toewijding aan je partner om je verbintenis te versterken.
 4. Haan: Over het algemeen niet erg expressief, moet de Haan zijn beschermende en toegewijde kant benadrukken, zodat zijn relatie kan evolueren. Laat je partner zien dat je bereid bent om je hart en ziel te steken in het bouwen van een toekomst samen.

Tekens die zichzelf in vraag moeten durven stellen

Tot slot, voor sommige Chinese sterrenbeelden, is deze dinsdag een gelegenheid om een stap terug te doen van hun romantische relatie en hun verwachtingen in twijfel te trekken:

 1. Konijn: Inboorlingen van konijnen hebben de neiging om de wereld met optimisme en lichtheid te bekijken. Vandaag is het tijd om na te denken over de diepere aspecten van je relatie om de fundamenten ervan te versterken.
 2. Geit: De Geit moet een balans vinden tussen zijn verlangen naar onafhankelijkheid en zijn behoefte om geliefd te worden. Introspectie is nodig om beter te begrijpen wat je echt zoekt in de liefde.
 3. Hond: De hond is erg gehecht aan zijn familie en geliefden, maar soms ten koste van zijn leven als koppel. Maak de balans op van je prioriteiten, zodat je partner zich niet in de steek gelaten voelt.

Kernpunten

Of je nu single bent of een relatie hebt, deze dag van de dinsdag 9 januari, geplaatst onder het teken van de Chinese sterren, is bevorderlijk voor gedurfde beslissingen in de liefde. Voor alle Chinese sterrenbeelden is dit het moment om de balans op te maken van hun liefdesleven en de kansen te grijpen die zich voordoen om een nieuw avontuur aan te gaan of hun huidige relatie te verstevigen.

Aalbert Clavijo
Geschreven door Aalbert Clavijo

Aalbert Clavijo is een liefhebber van lifestyle en astrologie, die dagelijks praktische tips en inspirerende horoscopen deelt. Met een authentieke aanpak helpt ze haar lezers om hun dagelijks leven met harmonie en vertrouwen te navigeren.