De Chinese astrologie onthult een periode van naderend geluk voor deze drie tekens.

Millennia-oude Chinese astrologie biedt waardevolle begeleiding en diepgaande wijsheid om ons te helpen bij het navigeren door ons dagelijks leven. Afhankelijk van de astrale cycli zullen sommige Chinese sterrenbeelden in bepaalde jaren waarschijnlijk gelukkige kansen, persoonlijke voldoening en meer geluk tegenkomen. Laten we eens kijken naar de drie tekens die genieten van een periode van naderend geluk.

De Rat: Een vruchtbaar en dynamisch jaar

In 2020, het jaar van de Metalen Rat, hebben degenen die onder dit teken zijn geboren mogelijk een turbulente en soms moeilijke periode doorgemaakt. Gelukkig Vanaf 2021 draait het wiel in hun voordeel. Volgens de Chinese astrologie is het Jaar van de Metalen Os vooral gunstig voor veerkrachtige en volhardende mensen, zoals degenen die geboren zijn onder het teken van de Rat.

Vooruitzichten voor 2022

De komst van het Jaar van de Watertijger voorspelt ook grote dingen voor de inboorlingen van de Rat. Hun constante en blijvende inspanningen zullen worden beloond en ze zullen nieuwe professionele en gezinsperspectieven krijgen.

Gunstig buffet in 2023

Gezegend zijn de ratten! Het Jaar van het Houten Konijn zal hen blijven toelachen en een veilige balans tussen werk en privé brengen. Een geluk waarvan de inboorlingen van dit teken zullen weten te genieten.

Het konijn: glinsterende kansen

Mensen geboren onder het teken van het Konijn worden niet buitengesloten. Met een kalme en intuïtieve persoonlijkheid krijgen ze de kans om al in het Jaar van de Metalen Os in 2021 meer spannende en haalbare projecten aan te pakken. De De dynamiek en het doorzettingsvermogen die inherent zijn aan de buffel zullen besmettelijk zijn voor de konijnen, die hun inspanningen erkend en beloond zullen zien.

Geluk in de liefde voor 2022

De komst van het Jaar van de Watertijger zal deze inboorlingen in staat stellen zich meer verbonden te voelen met hun omgeving, waardoor de deuren worden geopend naar nieuwe romantische ontmoetingen of zelfs naar de consolidatie van een reeds bestaande band. Alleenstaande konijntjes krijgen in 2022 alle kansen om liefde te vinden.

Zoetheid van het leven in 2023

Met de komst van hun eigen Jaar van het Houtkonijn zullen inboorlingen van dit teken een periode van zoetheid en persoonlijke vervulling ervaren. Deze essentiële fase geeft hen ook de kans om beter voor zichzelf te zorgen en te genieten van de rust die nodig is voor hun evenwicht.

De Draak: Prestaties belonen

Fout in het grote epos van hun prestaties, de Dragons kunnen vanaf 2021 een bijzonder welvarende periode verwachten. Inderdaad, met het Jaar van de Metalen Os zullen deze majestueuze inboorlingen verschillende kansen vinden om Experimenteer met hun creativiteit en breng hun projecten tot leven.

Seriële innovaties in 2022

Hoewel de Watertijger een aantal uitdagingen kan vormen voor de Draken, zullen ze nog steeds het vermogen hebben om met deze confrontatie om te gaan en ervan te leren. Ze zullen in staat zijn om obstakels om te zetten in kansen voor vooruitgang door hun vastberadenheid en durf te gebruiken.

De draak vliegt in 2023-2024

In 2023 in slaap gesust door de rugwind van het Timber Rabbit, zullen draken hun klim naar nieuwe professionele en persoonlijke prestaties voortzetten tot de climax van het Jaar van de Vuurdraak in 2024. Dat jaar zullen ze profiteren van een ongekende heropleving, bevorderlijk voor de ontwikkeling van hun meest gedurfde dromen.

  • Chinese sterrenbeelden
  • 2021, Jaar van de Metalen Os
  • 2022, Jaar van de Watertijger
  • 2023, Jaar van het Houtkonijn
  • 2024, Jaar van de Vuurdraak
  • 2025, Jaar van de Aardeslang
  • 2026, Jaar van het Vuurpaard
  • 2027, Jaar van de Geit of Schaap of Vuurgeit

Kortom, de komende jaren luiden het naderende geluk in voor de inboorlingen van de tekens van de Rat, het Konijn en de Draak. Deze drie astrologische tekens zullen de kansen moeten grijpen die de Chinese astrologie hen biedt om deze gelukkige periodes ten volle te beleven en ware vervulling te bereiken.

Aalbert Clavijo
Geschreven door Aalbert Clavijo

Aalbert Clavijo is een liefhebber van lifestyle en astrologie, die dagelijks praktische tips en inspirerende horoscopen deelt. Met een authentieke aanpak helpt ze haar lezers om hun dagelijks leven met harmonie en vertrouwen te navigeren.