Kerstmis onder de sterren, welke sterrenbeelden beleven op 24 december een magische oudejaarsavond?

De kerstperiode staat vaak synoniem voor warme familietijd, het uitwisselen van geschenken en feestelijke maaltijden. Dit jaar zouden sommige astrologische tekens zich echter wel eens onder een meteorenzwerm kunnen bevinden en zo op 24 december een betoverde oudejaarsavond kunnen beleven.

Zodiac Grote winnaars: Kreeft, Leeuw en Weegschaal

Astrologie vertelt ons dat drie tekens meer kans hebben dan andere om een magische kerst onder de sterren te hebben. Elk om verschillende redenen:

  • Kreeft: Inboorlingen van Kreeft zullen een kerstavond vol liefde en sensualiteit beleven met hun huidige of potentiële partner. Het sterrenbeeld bevordert nauwe banden tussen deze inboorlingen en hun wederhelft, wat een onvergetelijke oudejaarsavond belooft.
  • Leeuw: Leeuwen zullen vooral de voorkeur genieten van Jupiter in Boogschutter, waardoor ze grote vrijgevigheid krijgen en een sterk vermogen om gedenkwaardige evenementen te organiseren voor de mensen om hen heen. De lichte en vriendelijke geest van de leeuwen zal deze kerst zeker magisch en onvergetelijk maken.
  • Evenwicht: Venus zal in de nacht van 24 december in perfecte conjunctie met Mars staan en de inboorlingen van Weegschaal een uitzonderlijke avond van hereniging en verzoening bieden. Spanningen zullen op natuurlijke wijze afnemen en plaats maken voor een vredig en harmonieus moment.

Andere tekens en hun kansen op een magische kerst

Hoewel het aanmatigend zou zijn om te zeggen dat de andere tekens van de dierenriem dit jaar geen recht zullen hebben op hun deel van de dromen, is het toch interessant om te kijken hoe hun respectievelijke sterren hun oudejaarsavond zullen beïnvloeden:

Ram

Onder invloed van Mars kunnen de inboorlingen van Ram tijdens deze nacht heel goed worden geconfronteerd met conflictueuze situaties met hun dierbaren. Desalniettemin krijgen ze dankzij een snel bewustzijn de kans om de dialoog te vernieuwen om een avond vol liefde en moed door te brengen.

De Stier

Venus zal de inboorlingen van dit teken gedurende deze periode blijven vergezellen en hen een aanzienlijke dosis charme en sensualiteit geven. De aanwezigheid van Mercurius zal echter ook leiden tot een neiging tot verstrooiing, wat het moeilijk kan maken om stress en timing tijdens de voorbereidingen op oudejaarsavond te beheersen.

Tweelingen

Aangezien het sterrenbeeld Tweelingen gekoppeld is aan een tweeling, is voor deze inboorlingen op kerstavond een dubbel effect te verwachten. Aan de ene kant zullen uitwisselingen en communicatie worden vergemakkelijkt door de aanwezigheid van Mercurius, terwijl het aan de andere kant kan leiden tot aarzeling en organisatorische problemen, waardoor de magie van Kerstmis tijdens deze avond af en toe vervaagt.

De Schorpioen

Schorpioenen, vaak vatbaar voor plotselinge stemmingswisselingen, zullen op oudejaarsavond een emotionele achtbaan ervaren. De gevaren van die nacht zullen de gave hebben om hen intenser te beïnvloeden dan andere tekens, maar hun sterke karakter zal hen ook in staat stellen boven de beproevingen uit te stijgen om ten volle te genieten van de betoverende momenten van 24 december.

Boogschutter

Dit jaar zal Jupiter een grote invloed hebben op deze inboorlingen die dorstig zijn naar nieuwe en opwindende avonturen. Deze invloed zal ook een impact hebben op het feestelijke niveau, waarbij een vleugje exotisme en energie tijdens deze oudejaarsavond wegglijdt, waarbij originaliteit en gezelligheid voor hun gasten worden gecombineerd.

Steenbok

Tijdens deze eindejaarsperiode zullen Steenbokken zeer ijverig zijn in hun voorbereidingen voor oudejaarsavond. Deze harde werkers moeten misschien de tijd opofferen die is toegewezen om te delen en te ontspannen, met het risico de algehele sfeer te beïnvloeden. Niettemin, door los te laten en te accepteren om omringd te worden, zullen ze een aangename en ontspannen oudejaarsavond kunnen beleven.

Waterman

Waterman, altijd op zoek naar originaliteit, biedt zijn gasten een avond vol creativiteit en futuristische projecten. Het innovatieve karakter van dit bord zal gasten zeker in staat stellen om een exotische en gedenkwaardige oudejaarsavond door te brengen.

Vissen

Ten slotte zullen de inboorlingen van dit laatste teken gevangen worden in de vage netten van Neptunus, waardoor emoties en dagdromen tijdens deze avond naar de oppervlakte komen. Vissen zullen doordrenkt zijn met nostalgie en een zekere melancholie, maar hun grote gevoeligheid zal balsem kunnen geven aan de harten van de aanwezige dierbaren en zo een magisch tintje geven aan deze momenten van verdriet.En als je niet weet wat je eraan moet doen,

Aalbert Clavijo
Geschreven door Aalbert Clavijo

Aalbert Clavijo is een liefhebber van lifestyle en astrologie, die dagelijks praktische tips en inspirerende horoscopen deelt. Met een authentieke aanpak helpt ze haar lezers om hun dagelijks leven met harmonie en vertrouwen te navigeren.