Wat zijn de drie ergste sterrenbeelden ? Onze duidelijke antwoorden

Benieuwd naar wat volgens de meerderheidsmening de drie slechtste astrologische tekens zijn? Zoek niet verder, we hebben het werk voor je gedaan en zullen onze ranglijst in dit artikel onthullen. Dit betekent natuurlijk niet dat alle mensen die onder deze tekens zijn geboren precies zijn zoals hieronder beschreven, het is gewoon een algemene analyse van alle 12 sterrenbeelden.

3e plaats: Steenbok – Stijfheid en kou

De Steenbok klimt naar een schandelijke derde positie in onze lijst van de minst gewaardeerde astrologische tekens. Hoewel sommige van zijn karaktereigenschappen heilzaam en gewaardeerd worden, zoals zijn ernst, ambitie en loyaliteit, hebben andere de neiging om een negatief beeld van deze persoonlijkheid te geven:

  • Stijfheid : Steenbokken zijn erg gehecht aan hun principes en kunnen er niet tegen om rondgeduwd te worden. Ze houden ervan dat alles netjes en goed georganiseerd is. Deze starheid kan je soms een beetje bazig maken en geeft de indruk dat het moeilijk is om met hen samen te leven.
  • Koelte : Steenbokken staan er ook om bekend dat ze op het eerste gezicht nogal koud zijn. Het kost ze veel tijd om zich open te stellen voor anderen en te vertrouwen. Deze afstand en emotionele kilte kunnen ze een beetje onbereikbaar maken.

De positieve kant van Steenbok die niet over het hoofd mag worden gezien:

Het zou echter oneerlijk zijn om Steenbok alleen op deze negatieve aspecten samen te vatten. Inderdaad, dit astrologische teken is ook erg hardwerkend en vastberaden. Individuen die door dit teken worden geregeerd, zijn vaak bereid alles te doen om hun doelen te bereiken en zijn meestal succesvol in hun professionele carrière.

2e plaats: Schorpioen – wrok en intense emotionaliteit

Op de tweede plaats vinden we Schorpioen. Als je geboren bent tussen 23 oktober en 22 november, is het geen wonder dat je in de verdediging zit! Opmerkelijke hoogtepunten zijn onder meer:

  • Wrok : Een van de ondergewaardeerde karaktereigenschappen van Schorpioen is hun neiging om haatdragend te zijn. Inderdaad, hij houdt lange tijd de misdrijven in gedachten waarvan hij zichzelf als slachtoffer beschouwt (echt of vermeend).
  • Intense emotionaliteit : Schorpioenen zijn ook erg emotioneel en dragen veel intensiteit in hun gevoelens. Deze emotionele intensiteit kan ze in de ogen van sommige mensen invasief en opdringerig maken.

Schorpioen heeft echter ook zijn sterke punten:

Merk op dat Schorpioen onder zijn stoere uiterlijk een echte gevoeligheid verbergt die mensen kan verleiden die geduldig genoeg zijn om te ontdekken wat er onder zijn harnas verborgen zit. Ook wanneer de inwoner van Schorpioen een vriend of romantische partner kiest, zullen ze echte loyaliteit met die persoon delen en zullen ze er altijd zijn om te luisteren.

En tot slot, eerste plaats: Stier – Koppigheid en bezitterigheid

Geen verrassingen hier, het is goed Stier, geboren tussen 21 april en 20 mei, wat door velen wordt beschouwd als het slechtste sterrenbeeld. Hier zijn twee belangrijke redenen voor:

  • Koppigheid Stier is bijzonder vastberaden en koppig. Hoewel dit in bepaalde situaties als een kwaliteit kan worden gezien, is het ook waar dat het er soms toe leidt dat ze onverzettelijk en bekrompen zijn.
  • Bezitterigheid Stier staat ook bekend om zijn neiging om bezitterig te zijn, zowel in romantische relaties als in vriendschappen. Dit kan snel verstikkend worden voor anderen.

Maar laten we de kwaliteiten van Stier niet vergeten:

Natuurlijk mogen we niet nalaten de vele kwaliteiten te noemen die Stier ook bezit. Hij is bijvoorbeeld trouw, vasthoudend en vrijgevig.

Onthoud als gedeeltelijke conclusie dat deze karaktereigenschappen niet onveranderlijk zijn en dat ze van persoon tot persoon kunnen verschillen binnen dezelfde astrologische tekens. Bovendien heeft elk teken zijn sterke en zwakke punten. Het zou oneerlijk zijn om iemand alleen op basis van zijn sterrenbeeld te beoordelen.

Aalbert Clavijo
Geschreven door Aalbert Clavijo

Aalbert Clavijo is een liefhebber van lifestyle en astrologie, die dagelijks praktische tips en inspirerende horoscopen deelt. Met een authentieke aanpak helpt ze haar lezers om hun dagelijks leven met harmonie en vertrouwen te navigeren.